Koivuvuoren päällä

Viimeksi lennättelin Pönttövuoren kupeessa. Nyt menin sen vieressä olevan mäen päälle. Oikeastaan tämä Koivuvuori ja Pönttövuori ovat samaa yhtenäistä kokonaisuutta. Mäen päälle pääsi kätevästi autolla, koska siellä on tehty äskettäin avohakkuu ja sinne menee hyvässä kunnossa oleva metsäautotie.

Hakkuuaukon maasto oli hyvin epätasainen, joten käytin lentokenttänä metsäautotien kääntöpaikkaa. Ympärillä oli juurakkokasoja ja kuitupuuta niputettuna. Piti siis olla varovainen nousuissa ja laskuissa.

Keli oli jälleen loistava ja ilma vielä melko lämmin. Lähetin kopterin ilmaan ja pyörittelin sitä paikallaan noin 100 metrin korkeudessa. Komeaa järvimaisemaa näkyi tabletin ruudulta ja laskeva aurinko värjäsi maastoa kauniisti.



Tällä kertaa en oikeastaan kokeillut mitään uutta. Lentelin vain kahden akullisen verran ympäriinsä ja kuvasin maisemia. Pysyttelin reilun 300 metrin säteellä lähtöpaikasta. Maksimilentokorkeus 120 metriä. Välillä tein pientä ohjausharjoittelua lentämällä metsäautotien kääntölenkkiä ympäri reilun metrin korkeudella.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pönttövuoren juurella

Phantomin lumoissa